Koppelen met jouw organisatie is kinderspel

Koppelen met een organisatie kan op 3 manieren, in 3 verschillende rollen. Dankzij onze slimme koppelmethode hoeven eindgebruikers dit slechts één keer te doen. Hieronder alles op een rijtje

3 manieren om te koppelen

De visie van Tapp is om digitaliseren belachelijk eenvoudig te maken. Daarom ontwikkelden we een flexibele koppel methode met 3 unieke manieren om je account te koppelen. Gebruikers hebben zo steeds toegang tot de voor hun eenvoudigste methode.

🔗 Klik op de link

Je ontvangt een uitnodiging via e-mail. Accepteer de uitnodiging door te klikken op de link. Deze mailtjes kan je als beheerder vanuit de adminconsole versturen.

📷 Scan de QR-code

Scan de QR code met je smartphone of tablet. Deze QR-code kan je terugvinden in de uitnodiging via e-mail, als beheerder in onze gratis app,..

🔒 Gebruik je unieke code

Als backup kan je ook nog de koppelcode intypen. Deze kan je terugvinden onder de QR-code. Als beheerder kan je brieven en lijst downloaden in de admin console met alle koppelcodes van alle gebruikers.

3 rollen

Je koppelcode bepaalt welke rol je zal krijgen binnen de organisatie. Daarom zijn er 3 soorten codes, hieronder beschreven.

👩🏻 Part of the team

Je bent deel van de organisatie en koppelt je persoonlijk Tapp-account met je organisatie. Zo heeft je organisatie steeds toegang tot je actuele contactgegevens. Ideaal voor leerkrachten, leiders, trainers maar ook leden, leerlingen, spelers,... Als organisatie heb je zelf de flexibiliteit om te kiezen hoe je Tapp gebruikt.

👨👧 Ouder

Je bent ouder bij een organisatie? Dan kan je jezelf koppelen aan je kind(eren). Zo krijg je automatisch alle relevante inhoud te zien voor al je kinderen in één handig overzicht. Verandert je kind van groep? Dan hoef je niets te doen! Gemakkelijk toch?

👀 Volger

Volg al het nieuws van één specifieke groep zonder je te koppelen aan een bepaalde persoon. Deze methode is ideaal om personen toegang te geven tot de kalender en het nieuwsoverzicht, zonder rechten te krijgen over de gegevens van bepaalde gebruikers binnen de organisaties. Ideaal voor grootouders of organisaties die geen gebruikers toevoegen. Bij deze methode moet je per groep die je wenst te volgen opnieuw koppelen.

Laat onze experts je rondleiden

In onze online live-demo gaan we stap voor stap door alle functies van Tapp.

Boek een demo